Vakkundig keukenadvies en persoonlijke service

U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Wijchen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij u thuis te komen voor een vrijblijvende afspraak.

  • Met een afspraak in uw woning kunnen we direct de juiste maten in uw ruimte opmeten.
  • We komen er niet alleen achter wat voor stijl u zoekt, maar ook welke functionaliteiten het beste bij uw leefstijl passen.
  • We zien de mogelijkheden van uw woning en kunnen aan de hand van uw wensen aan de slag met een op maat gemaakt ontwerp en bijbehorend advies.

De dunne lijn tussen stijl en functionaliteit

Stijl en functionaliteit lijken niet altijd samen te gaan. Bij Keukenstudio Wijchen zoeken we juist steeds naar die balans. Er zit een dunne lijn tussen deze kernmerken, en die zijn altijd terug te vinden in onze keukenontwerpen. We zien iedere vraag als een unieke creatie waarbij we durven te komen met verfrissende en ‘out of the box’ ideeën en oplossingen.

Keukenstijlen
Zoekt u bijvoorbeeld een moderne keuken? Of juist een keuken in een landelijke stijl? Wij ontwerpen keukens in iedere stijl, passend bij uw leefstijl en de mogelijkheden van uw woning.

Divers aanbod keukens

Dankzij onze brede ervaring in de keukenbranche zijn wij bekend met diverse mooie merken. In onze selectie van de keukenonderdelen en -apparatuur letten wij altijd op een passend design. Keukenstudio Wijchen werkt in wederzijds vertrouwen samen met diverse prachtige (A-) merken uit de keukenbranche, zoals Schmidt en Schröder. In ons ontwerp en advies combineren we hoogwaardig design met stijl én functionaliteit. Onze kracht ligt in de zorgvuldigheid, het oog voor detail en de persoonlijke benadering.

Bij Keukenstudio Wijchen beseffen we dat een nieuwe keuken, met inbegrepen apparatuur, een serieuze investering is. Ondanks de kleinschaligheid van onze Keukenstudio, bieden wij creatieve keukenontwerpen met mogelijkheden voor een keuken die passen bij ieder budget. Van de keukentekening tot na de keukenmontage staan wij aan uw zijde.