Keukens op maat,
voor iedere smaak

Wij bieden keukens aan in diverse stijlen en passend bij elke ruimte. Een keuken kopen is bij Keukenstudio Wijchen een proces waarbij stijl, design en functionaliteit gecombineerd worden met uw wensen. We ontwerpen keukens geheel op maat en perfect passend bij uw leefstijl. Wij zorgen ervoor dat u volledig geadviseerd, ontzorgt en gefaciliteerd wordt in het gehele proces van ontwerp tot en met de keukenmontage én daarna.

Op maat-traject

In drie stappen naar uw nieuwe keuken

STAP 1

Zitten we op één lijn?

Stap 1 is het intakegesprek. In dit gesprek komt naar voren wat jij voor ogen hebt,  en hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Tijdens het eerste bezoek meten we de beoogde ruimte op en geven we alvast een prijsindicatie. Zo weet jij precies waar je aan toe bent: deze indicatie en de offerteprijs liggen altijd dicht bij elkaar. Ben jij tevreden over het Stap 1 is het vrijblijvende gesprek. In dit gesprek komt naar voren wat u voor ogen heeft en hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Samen bespreken we uw wensen en mogelijkheden om te komen tot een compleet plan voor uw nieuwe keuken. We bieden de mogelijkheid om tijdens het vrijblijvende gesprek bij u thuis te komen. We zien dan meteen wat de mogelijkheden van uw ruimte zijn, wat voor stijl u zoekt en welke functionaliteiten het beste bij uw leefstijl passen. Een afspraak in onze showroom is uiteraard ook een mogelijkheid.

STAP 2

Aan de slag!

We gaan aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe keuken en maken een offerte. Wanneer u met zowel het ontwerp als met de offerte akkoord gaat, bestellen we de keuken en de apparatuur voor u. Uiteraard geven we van te voren een indicatie van de verwachte levertijd en plannen we samen een moment om de keuken bij u thuis te laten monteren door een specialist.

STAP 3

Proost! Op uw nieuwe keuken.

Is de levertijd in zicht? Dan brengen wij u op de hoogte. Alle keukenonderdelen en -apparatuur worden bij u thuis volgens plan gemonteerd. Daarna komen wij bij u langs voor een laatste bezoek. Tijdens dit bezoek bekijken wij de keuken, controleren we of de montage  naar wens is verlopen en vragen we of u nog vragen heeft. Vervolgens kunnen we proosten op uw nieuwe keuken! Indien er ook na deze afspraak vragen zijn, kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.